gergem Creative Commons License 2017.09.21 0 0 143081

Bocs, hogy belekotyogok, de kapcsolódik: Nemrég én is kitaláltam, hogy megpróbálom, mit tudok kihozni 60p alatt, végül ~80p kellett, a festés miatt. Arra is gondoltam, hogy felvetem itt, lehetne amolyan, ki mire jut? vetélkedő, de aztán elmaradt. 

 

A szabályoknál ezekre gondoltam: csak hulladék/maradék anyagból dolgozhatsz; nem lehet előkészítve semmi (pl. méretre vágva, csiszolva, stb.), nem lehet előre elkészített tervrajz sem róla (de fejben gondolkodhatsz rajta előtte persze); csak olyat lehet, amit még nem csináltál (különben túl sokat számít a rutin); a végén kész termék kell, hogy legyen (nem csak concept). Max 60p van a szerkezetre és max 30p a festésre, csiszolásra, utómunkákra. Az idők nettó értendőek, azaz ha várni kell, pl. míg a ragasztó megköt, de addig nem dolgozol semmin, akkor az nem számít, ugyanez a festéknél és minden hasonlónál. 

 

Ha van valakinek kedve ehhez a játékhoz, én nagyon kíváncsi lennék, ti mire juttok. Szerintem elég durva dolgok is születnének. Ha valakit érdekel, feltöltöm majd, hogy nekem mi jött össze, bár az nem egy nagy kaland.

Előzmény: Tschaby (143074)