H. Bernát Creative Commons License 2017.09.21 0 0 17846

a hivatalos verzió szerint – éppen ennek a Kazár Birodalomnak a kötelékébe tartoztunk mi is, mégpedig időben éppen Attila kora és Árpád kora között!

 

 

Már a kiindulás is rossz: mindössze 40-50 évet éltek a leendő honfoglalók a kazár birodalom -- mellett, Etelközben, és NEM a kötelékükben. Felületes, laza, szomszédi kapcsolatban, mint a szomszédos szlávokkal vagy alánokkal.

 

 

Nagy Károly sem nyer említést krónikáinkban. Pedig ha másért nem is, talán a Kárpát-medence ellen vezetett avarirtó hadjáratai miatt igazán megérdemelte volna, hogy említés tétessék róla! No persze ennek előfeltételei vannak ám! … Mindenekelőtt nem árt valódi, létező történelmi személynek lenni!

 

 

Nagy Károllyal meg nem találkoztak a magyarok, és ő amúgy is csak a Dunántúlt hódoltatta a KM-i hazából. tehát csak egy kis töredékét. Történelmi személy volt, pénzei erről tanuskodnak" "Karolus rex" a feliratuk.

 

a szaltovó-majácki műveltség, amelyet szovjet régészek a honfoglalás előtti lebédiai magyarsághoz kötöttek éppen körülbelül száz évig virágzik (a VIII. század végétől a IX. század végéig), mielőtt a IX. század végén, azaz pontosan a magyar honfoglalással egyidőben „tragikus hirtelenséggel elnéptelenedne”! 

 

Kinyírták a magyarok után jövő besenyők, nem tudtad? Még jó, hogy mi leléptünk Etelközből időben ..

 

Minden más buggyant ezotéria, amit hozol. Számmisztika és szómágia.

 

Nem egy racionális műszaki elméhez illő, mit mondjak ....