Törölt nick Creative Commons License 2017.09.20 0 0 19940

Vagdalkozol, mint egy félnótás a sötétben. Sőt látom szövegértelmezési problémákkal is küszködsz. Ezek után pont annyira hiteles, amit mondasz, mint a szivarjaid. Persze lehet, hogy tényleg hülyére vettek még Kubában is, de vigasztaljon, hogy sok oktondi turista jár így.

Tudod vannak pl. olyan szerelők, akik mesterien értenek bizonyos autómárkához, pedig nem jártak a származási országban. Tán még külföldön se:)

Ellenben vannak olyan emberek, akik sokat jártak már ott, de fingjuk sincs általában az autóhoz, nemhogy az adott márkához. Ezek között is vannak önjelöl nagyokosok, akik csak nyomják a süket dumát, de ezeken inkább csak mosolyogni kell. És lehet még példákat hozni, de elég lesz ez is, mert még megüli az elmédet a sok gondolkodni való.

De nyomjad csak még-még, szerintem egyre jobban szórakozunk rajtad:)

Amúgy pl. a német webshopok csurig vannak hamis kubai szivarral:) Legálisan. Így megy ez. Güzü módjára gyártják a hamis Jose L. Piedrákat, Cuabákat, Bolivárokat, Partagasokat és a többit. Az első különösen jó példa, mert igazán megéri 2-3 Eurós kubai short filler szivart hamisítani.

Előzmény: Jottika (19931)