hul Creative Commons License 2017.09.20 0 0 141476

A "hogyan nyaralunk" teljesen egyéni, igény, szándék, elvárás, mi okoz örömet stb. Szerintem azzal kell(ene) tisztában lennie mindenkinek, mit szeretne ő maga. Mire gondol a családja, mit csinálna, miben leli örömét. Az nagy szerencse, ha a család/társaság tagjai hasonlóképpen gondolják.

Ha tudod mit is akarsz, nem ér csalódás, megoldod. 

Rengeteg ember a lehető legnagyobb komfortot teszi az első helyre, jó szállás, esetleg ellátás (persze igényes), szolgáltatások, medence. Mások a személyes kapcsolatot, apartman, de ha lehet, nem nagy apartmanház, hanem esetleg egy jó kis magánház. Önellátás. Aztán pedig vannak a kempingesek, kombinálva a lakókocsit, sátrat, önellátást, persze nem kizárva a jó kajákat a városokban vagy sk. a grillen. :-) A kempingezés életforma, mint már elhangzott: nem lemondás semmiről, nagyszerűen ki lehet alakítani. 

Elnéztem Viganjban a nyáron, (és már sok éve nézen...) minden nációból, köztük klassz magyar srácok és csajok, micsoda örömmel és lelkesedéssel, vidámsággal űzték a surföt, ejtőernyőzést, nem is tudom minden műfajnak a nevét... Ők tuti tudják mit akarnak és abban érzik jól magukat. 

Elképesztő élet van és roppant látványos, a hely is, meg amit csinálnak. Eleve a Peljesec fsziget ötvözi a sportot, a kutúrát, kirándulást, kiváló fürdőhelyeket, jók az éttermek és akár minden nap sütögethet az ember, ha akar. Nem is beszélve a sok bringásról, kajakosról és így tovább.

Aztán meg lehetőséged van a halogatott olvasmányok bepótlására, kicsit éjszakázni, a családoddal együtt lenni, de nem terhére lenni pl. a kamaszoknak... már az ő ötletük az éjszakai fürdőzés -főleg 2 koktél után- az elgondolást aztán tettek követik. 

Mindezt az teszi lehetővé -ahogy írtad- hogy biztonságos. Drágul, meg teli van múlt szegénység-terheivel, de nyugi van és működik. 

Bocsánat hosszú lett. 

Előzmény: Straniero..71 (141474)