(M)Ákos Creative Commons License 2017.09.19 0 0 78635

Ha mégis az ajtó csatlakozót támadod meg, akkor figyelj, hogy széthúzott állapotban ne adj a kocsira gyújtást, mert légzsák hibád lesz, ami csak diagnosztikai kábellel törölhető. Én belefutottam ebbe, de a VCDS kisegített. :)

A csatlakozót úgy tudod széthúzni, hogy (pl. nagy csavarhúzóval) felemeled a reteszt a tetején.

Nekem sikerült a B oszlop borítása mögül előbújtatni a csati belső felét különösebb bontás nélkül. A nagy burkolat engedett annyit, hogy megúsztam a teljes leszedést, bár talán egyszer megroggyant egy kicsit, de a bézs műanyagon az úgyse látszik. :D A nagykönyv szerint talán a küszöbborítást is le kellett volna szednem, de ahhoz semmi kedvem nem volt.

A csomagtartó felé menő kábelt nem nehéz a láthatatlanul elrejteni, én utólagos tolatókamera szerelésnél csak benyomkodtam a küszöbborítás alá. Nem jön ki, mert (tapintás alapján) belül egy bordázott a perem van. Nekem érezhetően hozzá volt ragasztva a szőnyeghez, de az könnyen enged. :)

Képen a csatlakozó 2 fele, a belsőt ahogy látod, egész jól ki lehet húzni a helyéről. Szerintem ott rá tudsz csatlakozni a hangszóró vezetékekre.

(a bal kép az első ajtóé, de ugyanolyanok)

Előzmény: didyman (78624)