békástó Creative Commons License 2017.09.18 0 0 173469

Nem tudsz kiábrándítani, mert én az az igénytelen kávés vagyok, akinek még egy jól elkészített háromazegybe is jól tud esni. :D A Szarvasihoz is érzék kell már rájöttem, persze vannak határai, és nem veheti fel a versenyt a jobb gépekkel ez tény. De amikor például azt hallom, hogy Szarvasival nem lehet értelmezhető tejhabot kreálni, például jutubos videókban is... akkor szoktam gondolkodni azon, hogy felteszek egy videót, ahogy felhabosítom vele a tejet, és a tejhab állagáról...Igaz, kezdetekkor még kifröcsögtettem és csak visított, de ha ráérez az ember és megvan a megfelelő nyomás , szerintem nincs az a gőzölő amivel ne lehetne iható tejhabot készíteni, itt is ismértelm magam, a gép határait szem előtt tartva. Magyarul nem öntöm ki a lefolyóba, mert ihatót csinál.

Ha hétvégén otthon leszek, csinálok fotót, vagy videót a tejhabról! Kotyogósról is láttam már videót, hogy nagyon jó eszpresszót főzött, de időzíteni tudni kell vele :D

 

Ez a french press viszont felkeltette az érdeklődésem.

Előzmény: sasbence (173468)