Maty. Creative Commons License 2017.09.17 0 0 221460

A szeptember 23. szombaton tartandó találkozónk részletes programját és információit az alábbiakban foglalom össze:

 

11:00 kor találkozó a Bazilika mellett, a Szent Adalbert központ ingyenes parkolójában. Cím GPS-hez Esztergom, Szent István tér 10. 

 

Dél körül vonulás konvojban Esztergom- Kertvárosba a Fa-Míves Kft. telephelyére. Lényeges, hogy legkésőbb 12:00 elinduljunk, ugyanis pont ezen a napon lesz a „Hídfutás” nevű rendezvény is, ami lezárásokkal és forgalomkorlátozással jár, ráadásul pont a Bazilika előtti parkolóból indul.

 

A Fa- Míves Kft., Esztergom- Kertváros, Strázsa u. 2. szám alatti telephelyén ebédelünk - bográcsos disznópöri lesz a menü. Kb. 13:00-kor lenne az étkezés, és ezt jó volna tartani is!

 

Nálunk, Kertvárosban, hatalmas park áll rendelkezésre, aki már volt kérem, hogy segítse eligazodni az új résztvevőket. Az autók parkolása a kijelölt belső magán úton történik, a fák alá ne álljatok, viharos időjárás esetén abból baj lehet. 

 

A gyerekek számára számos kinti játék: kismotor, pedálos és egyéb járművek hada, csúszda, aszfaltkréta, és sok-sok gyűjthető vadgesztenye áll rendelkezésre. Nem fognak ők sem unatkozni. 

 

Esős idő esetén is sok fedett hely áll rendelkezésre, ha úgy alakulna. Nagyon fontos, hogy a zárt tereken szigorúan tilos a dohányzás. 

 

Délután egy kis meglepetés programot is tervezünk: közösen meglátogatjuk az esztergomi repülőteret, ami –megfelelő időjárás esetén remek fotózási helyszín! 

 

Este ivászat&tivornya a bevált recept, kulturált keretek között, okosan ahogy szoktuk. 

 

A részvételi díj 2000,-Ft/ fő csak ebéddel, ahogy tavaly úgy idén is lesz egy meghatározott "támogatói" részvételi díj, ami nem kötelező,de aki tudja és beledobja, ezt a magasabb összeget hozzájárul: az italokhoz, a rezsihez, és az értékelt autók tulajdonosainak szánt apró ajándékokhoz SŐT: az összegyűjtött pénzből egy helyi, független állatvédőt szeretnék támogatni, aki rengetek kidobott, elhagyott, sérült vagy beteg négylábút lát el, mindezt saját erőből. Őt egyébként a helyszínen megvásárolható a Fa-Míves Kft. által gyártott új bükkfa vágódeszkák megvásárlásával is tudjátok támogatni. A támogató részvételi díj összege 3000,-Ft/fő

 

gyerekeknek a rendezvény ingyenes, ahogy mindig is volt. 

 

Itt alvás lehetséges, ágy kevés van, de a ház nagy, dupla fürdő/Wc rendelkezésre áll, aki bevállalja a polifoam/hálózsák kombót az garantáltan talál helyet és kap reggel egy gyógyító KV-t.

 

A részvételi díjakat kérem lehetőség szerint utalással rendezzétek, emailben tudom küldeni a számlaszámot.

 

A rendezvényt kedvezőtlen időjárás esetén is megtartjuk, ebben az esetben a fűthető asztalos műhelyünk tágas helye áll rendelkezésre. Kérem, hogy vigyázzunk, figyeljünk egymásra, és egymás értékeire rendezvény során.

 

Jelentkezés: e30talalkozo2013@gmail.com

 

Schlosser Mátyás (Maty.)

Előzmény: Maty. (221456)