XANTIi Creative Commons License 2017.09.15 0 0 3768

Bő 3 hete gyötröm a lentebb hivatkozott telót. Umidigi c-note 2-es. Nagyon fájin telefon.

Elsőre pár apróság zavart. Mára kiismertem és mindenben jól teljesít. 3 bő napot elmegy egy töltéssel. Durva proc terhelő funkciók is jól mennek. Nem melegszik, nem lassul be nagyobb agyalás közben sem. Pl. Navi program, offline térképekkel, közben élő dashboard videó rögzítés. közben még egy-egy telefon is bejön BT kihangosítással.

A tomtop.com  -ról tényleg pikk-pakk ideért német földről. Más cuccomon, amit dőre fejjel "rendes" postai úton rendeltem, már több mint 4 hete szarozik a tetves posta.

Szóval nagyon korrekt ez az Umidigi. Full HD-s a kijelző, nagyon jó kontraszt, alig valamivel gyengébb egy Samu OLED-nél.

Egy Galaxy S4-ről váltottam. Töredék áron. Az bénaság, hogy nem lehet 2 SIM plusz SD benne. De a 64 GB elég magában is sokáig. 42 ezerért nem tudok elképzelni jobb ár/érték arányú telót.

A fényképező részét még nem teszteltem komolyan, de nagyon közelről is jó a makrója.

A vételi érzékenysége kicsit jobb is az S4-nél. Ahol az már akadozik, ez még épp használható. Kellemes a legömbölyített fémház fogása, bár jó nehéz a teló. A magyar nyelv nem teljesen járja át, jó pár menü mélyebb részein nincs fordítás.

Csak ajánlani tudom. A Tomtop is szimpi társaság.