Airness23 Creative Commons License 2017.09.15 0 0 18126

Vanrell autő bérlésről: kétszer bereltunk, mindkét alkalommal utcáról besétálva az irodába, nem online. Néztem persze online is, B kategorias autót, ami 3 ajtós corsa, polo, clio vagy twingo. Bármelyiket kaphatjuk ezekből alapértelmezésben, ha neten lefoglaljuk.

szoval bementem, mondtam, hogy B kategóriát szeretnék 3 napra. Elém tette ezt a laminalt papírt amiről fotót csatoltam, ez így viszont drágább. Mégis a netes ár szerint megkaptam, 90€ + 15€ full biztosítás. Ez ugyanaz az ár volt, amit neten is ajánlott a Vanrell. Azonban mi nem a fentiekből kaptunk autót, hanem egy öt ajtós puntot adtak, ami már C kategóriának felel meg a netes tipusvalasztek szerint. Tök jo, bár használat kozben rájöttem, hogy ez az autó egy vicc. (Ehhez nyilván semmi köze a Vanrellnek.)

masodik alkalommal szinten utcáról besétálva, 6 napra szerettünk volna autót. Cliot kértem. Ismét előkerült a laminalt papír, 233€ lesz + a biztosítás, ha akarok. Mondta a nő, hogy vigyuk inkább 7 napra, mert akkor csak 140€ full biztosítással együtt! Itt egy picit összezavaroszám, majd gyorsan kértem a papírt, hogy már írom is alá. Végül ibizat adtak, ami klasszisokkal jobb a puntonal. pedig mindkettő B kategóriás. 3 ajtós kocsit nem is láttam a környékükön sem! Szóval a típusok nem ugy vannak besorolva, ahog neten látszik. Viszont érdemes több napra helyben kölcsönözni, mert akkor teljesen más a napi bérlési díj.