Tocy92 Creative Commons License 2017.09.13 0 0 15142

Minden elhamarkodottnak tűnik ilyenkor még, ezt a Falcót is nehéz azért megítélni. Első edzőmeccsük volt, de hát csak Norfleet és Boriszov az új ember, a többiek egy tökéletesen működő rendszert alkotnak és ők is készülnek már hetek óta, régebb óta, mint a Spica-Dunn-Evans trió. Ők mindenesetre nálam Top3 csapat Perllel és Tóth Norbival, mert mindenük megvan, ami csak kellhet. 

 

Na és hát ugye mi. Dunn olyan csendben szedett össze 17 pontot 7 gólpasszal, hogy nem is nagyon vettem észre, Spica egy-két kabaré védekezés mellett azért meglepően jó dolgokat is csinált, ha felfújja magát ebben a csapatban, akkor jól járhatunk vele is, pedig kicsit szkeptikus vagyok még az ő kétéves leigazolásával kapcsolatban.

 

Támadásban bizonyítást nyerhet lassan, hogy brutális dolgokra lehetünk képesek úgy is, hogy nem fogunk szétdobni senkit, a 31 pontos Váradinak azért már mindene tele volt Ivosevvel pl., ez tetszett, mert Ivosevet eddig Csirig, Budimir és Boriszov ellen azért nem lehetett igazán megítélni hármasban, hiszen ők is lassú 4-esek igazából. De asszem, hogy ha megtaláljuk az egyensúlyt, akkor ez olyan "zseni" csapat lehet, mint a Frazier-Fodor-Raivio-Hendlein-Spica sor három éve :)

 

A védekezés azért kérdés lesz, bár a gyenge kezdés után azért sikerült összeszedni ezt nagyjából, viszont intő jel, hogy a Govens-Váradi kettős nagyjából akkor dobott pontot, amikor akart. Mondjuk az egyértelmű, hogy a kicsit speciális szerkezetünkkel (és főleg Markóval :D ) idő kell, amíg összeállunk hátul, de nem nézünk ki azért olyan vészesen rosszul ebből a meccsből kiindulva. De azért elég sok pontot kaptunk most, meg a Pécstől is :)

 

 

Előzmény: N.21 (15140)