acerola Creative Commons License 2017.09.13 0 0 24977

Mindig nehéz hozzászólni egy recepthez, ha ízlésbeli kérdésről van szó. Néhány gondolatot hozzáfűznék. A tőzegen füstölt malátát nem ismerem. A füstös malátával ismerkedést talán a bükkfán füstölt malátákkal kezdeném. De ha te már ismered és szereted, akkor nem akarlak lebeszélni róla. A méz hozzáadásával leginkább szárazabb sört fogsz kapni. A mézből adódó ízek nagyon árnyaltak lesznek. Elképzelhető, hogy a füstös összetevő alatt el is fog bújni. Gondolkozhatsz azon, hogy egyszerre csak az egyiket próbálod ki. és ha már tudod melyik mit ad a sörhöz, akkor próbálod a megfelelő arányokat összehozni egy következő sörben. Persze ebből a receptből is egy sör lesz és lehet hogy tök jól fog sikerülni. Hajrá. Majd számolj be milyen lett.

Előzmény: dancimanc (24976)