N.21 Creative Commons License 2017.09.12 -1 1 15140

Hát a mai este után nehéz úgy írni a kezdőötösünkről, hogy az ne tűnjön elhamarkodott áradozásnak. Nagyon vissza kell fognom magam, hogy annyit írjak csak, hogy ha sérülés nem szól közbe, akkor nem kell nagyon légióst cserélgetnünk majd az idén, az biztos. :)

 

Tőmondatokban annyit azért mégis, mert nem tudom megállni, hogy a mai alapján Dunn nem, hogy nem rosszabb, mint 5 éve, hanem szerintem jobb. Vagy csak az én emlékeim fakultak meg róla, de ma kb. a tavalyi Govens kategória volt, csak ő még irányítani is tud, nem kicsit. Evans illik a csapatba, jól dob, gyors, látszik rajta, hogy a játékot is érti, védekezni is tud. Ivosev állat, dob távolról, tanári módon szerez nagyon közelieket is, hajt, védekezik, és ami nálunk rettentő módon fontos; Rolival is már most totál egy hullámhosszon vannak támadásban is. Olyan labdákat adott neki, amiket a legszebb Roli - Marco időszakban szoktunk látni. És akkor ott van még Marco is, ebben a csapatban ő se azt a fásult tavalyi soproni meg azelőtti tavaszi itthoni játékát fogja hozni, ez is fix. Roli meg két ilyen társsal szárnyalni fog, újra.

 

Papp Petit is lehet dicsérni, bátran vállalt ziccereket, és volt, hogy egyedül vitte végig és fejezte be a gyors támadást, ha ezt tudja hozni, meg a védekezését is, akkor értékes csereember lesz, nem gyengül vele a pályán lévő csapatunk, csak így tovább.

 

A szűk keresztmetszet a létszám lesz, ha sikerülne 5. légióst is hoznunk a szezonra, akár csak januárra, addig kihúzva valahogy szívből meg erőből, meg Bakival kiegészülve, akkor mindenképpen a felsőházért mennénk majd, vagy akár merészebbek is lehetnénk....