construct Creative Commons License 2017.09.10 -1 2 1277

Igazán sajnálatos, hogy így össze-vissza tekeregsz.

Egyik pillanatban azt állítod, hogy a fizikusok többsége csak a koppenhágait ismeri, sőt még mi is, akik itt hozzászóltunk. Közben többször emlegetsz valami "multiverzális" interpretációt. (rákérdeztem, de nem tudtad megmondani, honnét vetted ezt a kifejezést, szerintem valami népszerűsítő szöveg eltorzulásából eredhet)

Te viszont rendre a hullámfüggvény összeomlásáról beszélsz, ami épp a koppenhágai értelmezés kelléke. Amikor aztán forrást mutatok rá, hogy nem igaz a fizikusokat lenéző állításod, mert lám mennyi interpretációt kidolgoztak, akkor gyorsan rávágod hogy "Erről beszéltem eddig", rólam meg kitalálod, hogy csak most jöttem rá a dologra, amikor találtam egy linket. Sőt hirtelen már azt állítod, hogy a fizikusok ismerik a többi interpretációt is. De azért még mindig megkérdőjelezed, hogy többségükben a sok-világ interpretációt vallanák.

Ennek forrását meg fogom keresni, mert konkréten olvastam a statisztika számait, mindenesetre addig is jobb lenne ha kerülnéd az ilyen "soha nem volt" típusú kategorikus kijelentéseket, nehogy aztán  hirtelenében azt is az ellenkezőjére kelljen fordítanod.

Előzmény: Törölt nick (1273)