Sönöl Creative Commons License 2017.09.10 0 0 5770

Szia!

 

Köszönöm a választ. A normál Trenitáliás kezelőre gondoltam, annak széles a nyílása, hisz a jegy is elég széles (Trenordé ezek szerint keskenyebb).

Egyértelmű, hogy az érvényesítéstől a szolgáltatás végéig tart az érvényesség, ahogy írod, de az alábbi dolog lepett meg, amikor a leírását olvastam a pass-nak:

"Il biglietto Io viaggio ovunque in Lombardia valido 1 giorno è valido 24 ore dalla convalida o solo fino a mezzanotte?

Il biglietto Io Viaggio Ovunque in Lombardia 1 giorno è valido nel giorno della convalida, fino al termine del servizio ovvero anche oltre la mezzanotte qualora l'azienda di trasporto di cui si stanno usufruendo i servizi preveda la partenza dell'ultima corsa della giornata oltre le 23:59. Ad es: un treno regionale in partenza da Milano Centrale alle ore 00:12 che è previsto dall'orario ufficiale quale ultima corsa della giornata."

 

Tehát a leírás szerint ha a Milano Centrale-ról induló vonat ideje 00.12 pl, akkor az még előző nap ,vagy félreértem, és szerinted már másnap? Mert tényleg nem szeretném pár perc miatt egy egész napit "elbukni" úgymond, ha a napi szolgáltatás vége és a következő kezdete nem pont 00.00 fordulópont.

 

Üdv: S

 

 

Előzmény: asdf_ (5768)