Horyzeli01 Creative Commons License 2017.09.07 0 0 3026

Sziasztok!

 

Abban kérném a segítségeteket, az iPad-re az egyik családtag icloud-ja volt eddig hozzárendelve, és ezalatt készültek képek, projektek a Home Design 3D-ben. A beállításokban a képeket nem töltötte fel automatikusan, elvileg az iPad-en tárolta. 

Pár napja az én Apple ID-mat tettük rá, az a helyzet, hogy az előző Apple ID leszedésekor nem tudom, a mentést vagy a törlést nyomták-e meg, mindenesetre eltűntek a képek és a Home Design-os projektek is. Próbáltuk visszatenni a másik Apple ID-t, de nem segített. Ha akkor a törlést is nyomták meg, az iPad-ről törlődtek az adatok, de az icloudben látszania kellene valaminek, nem? Viszont abban a másik icloudban sem látszanak sem a képek, sem projektek, semmi, tehát oda nem szinkronizálódtak adatok a leszedéskor.

A Home Design-os projektekről már lemondtam hogy azok végleg elvesztek, de a képek esetében a Fotók tárhelyére az új Apple ID-s fiókkal most 617 MB-ot ír ki, tehát valami van az iPad-en valahol, de fogalmam sincs hogy lehet ezt megnézni.

Bekapcsoltam az új fotók automatikus szinkronizálását, de az én icloud-omba nem került bele az iPad régi fotókból, gondolom ez a mostantól készített fotókra vonatkozik.

Tudja valaki, hol lehet a belső tárhelyet megnézni, mik tárolódnak ott? A változtatás előtt készült automatikus biztonsági mentés az előző Apple ID-val, de az sem látszik sehol. Az hova mentődik, icloud-ba vagy az iPad-re? Természetesen a mostani beállításokkal nem látszik biztonsági mentés mert az az előző Apple ID fiókkal történt.

 

Már megbántam hogy kicseréltem a fiókokat, hagyni kellett volna úgy ahogy van, sejtettem hogy összekeveredik minden és tuti lesz valami adatvesztés és tuti nem fogom tudni kibogózni, mi hová mentődik, mentődik-e egyáltalán..

 

Köszi a tippeket, ötleteket