WebNeo Creative Commons License 2017.09.05 0 1 47793

Nem tudom olvasod e mert nem sűrün nézel be  a többiektől meg bocs az offért.

9. éve használom 1.9 dci-t mint a tied, ezek amit leirtál

A Turbo lesz a hiba valószínű, nekem is Ausztriában halt meg az autópályán, de nekem még fehér füst is jött hozzá a kipufogóból! 

tiszta ügy, karbantartás hiánya egyértelműen, olajcserék miatt adta meg magát, lehet intervallum volt nagy, szar olaj került bele, erre tippelek, de ahogy láttam nem rég volt nálad, igy a tekerés sem kizárt.

 

Mostanában még azt csinálja, hogy mintha akadozna az üzemanyag ellátás, mert ha ráállok egy tempora, akkor úgy érzem néha,hogy ellenszélbe autóznák néha akkadozik, talán az üzemanyag ellátás vagy befecskendezés problémára tippelek, fél éve lett porlasztócsúcs ellenörizve egy csere is volt.  

Alább lesz még pedálgondod, ez valamelyik érzékelő csinálja, ki kellene gyári diaggal olvasni a lelkét.

 

Most ráadásul még az elektronika is meghülyült!!! (Most lett akksi cserélve! Varta E44. 77AH,780)

Ki írja,hogy tegyem üresbe amikor beindítani szeretném, pedig üresbe van!!! Kuplung benyom, megmozgatom a váltókart és másodszor elindul már! Meg még kiírja, hogy kézifék hiba service, benyomom a kuplungot és eltünik a hibajelzés! Ma kiírta még, hogy stop befecskedezés hiba!, újraindít és hibajelzés eltünt! Ki érti ezt? Ma meg az ablak szorakozik, teljesen felhúztam és utána meg lement 5cm magától, ezt eljátszotta párszor. Ja még azt elfelejtettem, hogy a tolatóradar se müködik egyik pillanatról a másikra elnémult,

Ezek két okból lehetnek, első, hogy baromi nagy beázásod volt, van az utastérben, igy megette az ülés alatti csatlakozót, utastéri elektronika is beázhatott. Második elkoszolódott, kidörzsölődött a klíma nyomáskapcsolód csatija, vezetéke.

 

helyette jött ami nem volt, hogy hármat sípol az autó, mielött beíndulna! Ez jelez valamit, mittől lehet??? 

ez a gyerekzár miatt van, be van kapcsolva vélhetően.

 

Mindezek évek alatt gyültek össze tapasztalatilag, vagy nálam, vagy másoknál.

Előzmény: DasRoberto (47792)