sniffí Creative Commons License 2017.09.03 0 0 39949

trend vagy rend ...

 

azzal hogy embernek születtél lehetőséget kaptál hogy világ egyetemre járhass, tudatosodhas .. vagy tégla legyél falában .

.. a tudatos gyermek vállalás ott kezdődik , eldöntöm a alkalmas e világ miben élek arra hogy annak megélését kívánjam e másnak.A nevelés meg arról szól .. hogy megszerettessem vele az *embernek* lenit. Miközben szép lassan elsajátítja a világ működését...emberként levésének módját is , senkinek terhére ne legyen .. s szabad lehessen. S ne legyen emberségének rabja ha már unná vagy létét veszélyeztetné emberikénti lehetőségei.../szégyellem hogy ez igazából gyermekeim nevelése közben érlelődött meg bennem. A meglepetésem igazából az hogy a körülményeink alakulása, mennyire nem teszi lehetővé ezen lehetőségeim teljesíthetőségét ... s küzdhetek a halandói kultusz ideológia rendszerét képviselőkkel .. értelmetlen halál -haláluk ... gépies elvárásai ellen. Minek szükségét semmi más nem igazol hogy eddig is meghalt minden született .. s az nem lehetséges, hogy a szellemiségben volna a hiba ..

..lévén a szoftver nem az egyedről, csak a szoftverről szól valójában, így valójában a ma gyerek vállalása valójában. nem az egyedet-embert-emberiséget .... csak a miként embernek lenit diktálja...lévén a múlandóságának elfogadására kényszeríti strukturális ideológia alapokat elé tárva,, minek alapján szellemisége .. tudománya nem érheti el az életben maradás feltételeinek kigondolásának ***okát sem***.. Így az újonnan szültet sem lehet több mint az idő azon játékszere mit az "idő futtat" az esemény horizont változatosabbá tételére... de ha nem teszem mögé vélt irányítottságot ..

...akkor azt kell lássam az emberiség megrekedt a *felülről* vezéreltség /isten kultusz/ szellemiségében.. .. így ezt tükrözi hierarchikus /értelmetlenül-megalomán/ vezetői ... civilizációs struktúrája, mi az ösztön /állat/ idomított-állat lehetőségein nem mutat túl. ... hogy ez miért élet értelem .. mondja meg az aki annak éli- gondolja....

Előzmény: pájázó (39948)