W.L. Creative Commons License 2017.09.02 -2 0 5603

Szumatra: En Ketambet ajanlom orangutanlesre. A Toba-to elsosorban batak falvai miatt erdekes. A ti idotokbe tobb nem fer.

 

Java: Ijen elegge kiesik es a kek lang csak ejjel lathato, de Bromo napkozben is szep, igy mindenkepp benne hagynam a programban. Csak ne hagyjatok ott szigoruan 10 perccel napkekte utan ha felhos az ido, varjatok, mig kitisztul. Yogya es Bromo kozt nezzetek meg Solot es a tole keletre levo Sukuh es Ceto templomokat is. 

Ha valahogy beleferne, a Tumpak Sewu vizeses szerintem lelegzetelallitoan gyonyoru. Kulonosen Kelet-Javan jol johet berelt kocsi, ha az ido szamit, mar pedig nektek ugye szukos.

 

Raja Ampat,: A Wayaghoz legkozelebbi szallasok nagyon eldugottak es megkozelitesuk is draga. Szerintem maradjatok a nepszerubb Kri-Mansuar-Gam regioban. Konnyebb es sokkal olcsobb odajutni, jobb a sznorkelezes, es nagyobb esellyel talaltok masokat megosztani a wayagi kirandulas koltsegeit.

Plan B: Ha te mar lattad Wayagot, menjetek inkabb Misoolra. Meg szebb es valtozatosabb, nem kell olyan dragan berelni, es az neked is uj lenne.

http://www.east-indonesia.info/regions/misool.html

Előzmény: narasgandup (5601)