CsST Creative Commons License 2017.09.01 0 0 56963

Nem, Pusztamarót utánig kicsivel. Pontosabban ott tértünk le a K-100 útvonaláról, és a piros jelzésen mentünk le Héregre, elég szép útvonalon (bár volt egy fakivágásos rész, ráadásul a turistaútra döntve, ott kerülgetni kellett, de nem volt vészes az sem). Délelőtt 9 körül lehetett akkor. A piros ezen szakaszának egy részén (elején) legutóbb a Gerecsei Térképkörön jártam.

 

Igazából nem volt semmi bajunk, csak valahogy elfogyott a motiváció. Rájöttünk, hogy 24 órán belül nem nagyon lenne meg, sőt lehet hogy 25-26 órával már jobban a késő délutánba nyúlna mint terveztük. Amúgy nagy dilemma volt, nekem végül az döntött, hogy másnap egy állásinterjúm is volt, meg így azt gondoltam hogy már aznap elutazom a barátnőmhöz inkább (bár végül úgy alakult hogy nem). Szóval a kényelem meg az érzelmi és civil élet nyert a túra fontosságával szemben ezúttal :)

 

Sokat gondolkodtam abban a pár percben rajta, amikor az elágazáshoz értünk és dönteni kellett, hogy most akkor meglenne a 28. bejárás, stb, de arra jutottam hogy meglesz az még, legfeljebb kicsit később érek el a 100 Kinizsi  / Iszinik bejáráshoz :) 

Előzmény: München11 (56962)