Teo papa Creative Commons License 2017.08.31 0 0 30441

No. Időnént az önkormányzatosokat se az eszükért lopják el. Én vettem kint egy autót, ugyanígy a nevemre iratva hoztam be piros szélű rendszámmal. Itthon eladtam rendes magyar adásvételivel a honosítás után, így a cég fizette a regadót és az illetéket, meg mindent, ami az adásvételi dátuma után szükséges. Én itthon a honosítás díját fizettem, más semmit. Dupla illeték és egyéb hülyeségeket felejtsd el.

Megjegyzem tőlem is kérték más esetben a kétnyelvű adásvételit, de mikor mondtam, hogy a forgalmi a nevemen van, akkor elálltak tőle. A rendszámot is többször megkérdezték, hogy akkor most az leadom és majd ők visszaküldik? Minek adnám le, mikor az enyém és egy hónapig érvényes. Jó az ott a garázs falán.

A fiamtól is kérték a piros rendszámot, ő is birkózott egy darabig, mire megértették, hogy semmi közük hozzá.

A regadósoknál is egyszer mondja a fazon, hogy ide kell írni az adásvételi számát. Mondom nincs. Ja, akkor ne írjak oda semmit :o

A honosításnál is van, hogy bepróbálkoznak, hogy összes papírokat add elő. Ne törődj vele. Forgalmit és törzskönyvet odaadod és más nincs, aztán heló. Eddig soha kellett más (persze piros szélű rendszám esetében!)

 

Teo >

Előzmény: ljrptr (30440)