Vebber Creative Commons License 2017.08.30 0 0 19020

Szia!

 

Tenger felől az Ibusz fakultatívot választottuk (ez nekünk olcsóbb volt).

Fentről megtekintéshez saját szervezésben. Utóbbi esetén, ha valóban szépet akar látni az ember, és photoshop nélkül kiválló képeket, és nem gond egy kis hegymászás, tériszony, akkor őket le is beszélném a a buszos fakultatívról. Eleve a buszos kiránduláson nem igen várják meg míg az utasok átmásznak a görög zászlóhoz, nézelődnek, képeket készítenek, majd vissza.

 

Ha a hajós útra nem a fakultatív mellett döntünk, akkor valószínűleg, a Mytours helyi iroda mellett döntünk. Mi Kalamaki irodájukban alkudoztun, de mondta a -szimpatikus- hülgy, hogy más várásokban is van irodájuk. Minden nap indítanak utat az öbölhöz, két nappal hamarabb kell jelezni, kifizetni. Busszal viszik az utasokat a kikötőbe, a busz Kalamakiban -is- megáll.

 

Top Cruise nevű hajóval mennek. Szép nagy hajó, voltak is rajta sokan. Találkoztunk vele aznap, mikor mi voltunk. Utolértük, na nem azért mert repesztettünk (20-25km/h ment a hajónk egész nap), hanem épp az egyik barlangot nézték meg belülről.

 

Árat nem írok, mert ez csak az alkudozó képességetektől függ, különösen szeptemberben. Szó szerint minden sarkon kínálták a hajós utakat.

 

Előzmény: eszterbogi (19019)