lazy g. Creative Commons License 2017.08.29 0 0 8462

Én a netről rendeltem, de jövőre szerintem én magam készítem el a parlagfű sűrítményt.
Örülök, h Neked is bevált!!!
Bírom, h páran úgy osztják itt az észt, mintha nem is tudom, h kik lennének... Emlékeznünk kellene, h X évvel ezelőtt mit írt ide a topikba... lol.. :D :D  Mert????? Mire föl??? 
Nekik csak azt tudom tanácsolni, h kicsit szerényebben... Tudjátok: nagy ego= kis intelligencia és fordítva.
A szerénységbe meg még senki nem halt bele..

Ha sok embernek beválik a parlagfű fogyasztása és úgy dönt, h fogyasztja, akkor hadd fogyassza. Slussz, passz. Ez ennyi és nem több.
Nekem is bevált, azóta sincs semmi bajom és ez nem túlzás.  Egyébként meg a  sok gyógyszer rombolja igazán a májat és a vesét, az itt senkit nem zavar??? :D Jaaa, az nem probléma, mert az "gyógyszer",  annak lehet... Köszi, én meg azt hagyom ki. Ebben sincs több, kész.
Orrsprayt azóta sem használok és úgy alszom mintha nem is lenne parlagszezon. Pár tüsszögés és néhány orrfújás. De pl-ul  tegnap már nem is tüsszentettem és ma még nem kellett orrot fújnom. Tünetmentessé tett, amit évek óta ebben az időszakban abszolúte nem tapasztaltam. Én senkit nem próbálok rábeszélni, ( ne értsetek félre!!!), csak leírom a tapasztalataimat.


Szóval röviden sorstársak: mindenki úgy vészeli át ezt az időszakot, ahogy neki a legjobb. Van aki a gyógyszerekre és kemikáliákra esküszik, akkor egye azt. Mi megesszük a parlagfüvet (ha működik és a fogyasztása megkönnyíti az életünket és nem hisszük el, h egy "elfajzott mérgező gyomnövénnyel van dolgunk", akkor miért ne??). Ne próbáljuk egymást meggyőzni a saját igazunkról ilyen-olyan lekezelő stílusban.... és főleg ne osszuk az észt, mert az elég pocsék és visszataszító emberi tulajdonság. Szerintem.
Tünetmentes napokat mindenkinek!!!! :)

Előzmény: ..pözsó.. (8461)