BLAtti Creative Commons License 2017.08.24 0 0 4897

Ismerem ezt a fajta összekapcsolható műanyag megoldást, csak két dolog miatt gondolkodom más irányban. Az egyik az ára, mert ennyiért már portálmaróval 60 szélesen megoldják egy darab műanyaglemezből is a mintát szinte, amilyet szeretnék, persze nem lesz ilyen könnyű, meg meg kell rajzolni, meg ilyenek.

A másik, hogy sokkal több víz kell neki, hiszen nagyobbak a mintákalapvetően nem is a Dunára van kitalálva, hanem "rögösebb", vagy nagyobb szemű aranyra és dredge, vagy egyéb szivattyús táplálásra.

 

Esetleg a posztó egyik felére vevő lennék, ha nem kell Dezsőnek mindkettő. :)

 

Szeretnék egy új meringülős padot, amit igény szerint használhatok elektromos szivattyúval is. Most ismét kísérletezős kedvemben vagyok. :)

Ez az elektromos kütyü baromira jól dolgozik és már megjött hozzá a PWM vezérlő egység is, amivel fokozatmentesen állítható a vízhozam 20A-ig.

Hamarosan meglesz a szivattyú új járókereke is, ami terveim szerint még nagyobb teljesítményre képes ugyanezzel a motortesttel.

Természetesen csak összehasonlító tesztek után (áramfelvétel, vízáram együtt mérve) fogom véglegesíteni, de a cél az, hogy alacsonyabb fogyasztás mellett is megfelelő szállítómagasság és vízáram legyen.

 

 

Előzmény: AU 9999 (4896)