advocatusdiaboli Creative Commons License 2017.08.22 -2 0 303667

A ti sötétzöldezéseket teljesen adekvát azzal, mint amikor a politikai topicokban a nácik ballibeznek - mindenki ballib, aki nem ért velük egyet, akkor is, ha nem az...

 

Nem vagyok sötétzöld, és amikor taxiba ülsz, akkor beülsz valaki idegen mellé egy idegen autóba. Egy önvezető rendszer mellett egy car-sharing már nem erről szól, sokkal inkább hasonlít arra, mint amikor bérelsz magadnak egy autót, alkalmasint ráadásul egy általad ismert, megszokott típusút-felszereltségűt. Vagy képzeld el azt a szitut, hogy egy ismerős baráti társaság összeáll, és közösen tart egy kocsit, avagy éppen egy négy-öt tagú család nem tart harmadik-negyedik autót a gyerekeknek is, mert a második önmagában képes kiszolgálni mondjuk az iskolába-bevásárolni járás feladatait egyedül, meg elmenni a vezetni nem tudó nagymamáért is.

 

Valójában te semmi mást nem teszel, mint állandóan kézzel-lábbal kapálódzol bármilyen változás ellen. Félsz tőle, ez nyilvánvaló, nem tudod elképzelni milyen lesz, és félsz tőle. Nincs fantáziád és kreativitásod, nem tudsz produkálni csak reprodukálni.

Előzmény: QuantumSingularitas (303666)