giornalista Creative Commons License 2017.08.20 0 0 15636

sziasztok!

 

szeptember végén kilencen megyünk kirándulni a Magas-Tátrába, péntek este megyünk, vasárnap este indulunk vissza, tehát lesz egy teljes szombatunk és egy majdnem teljes vasárnapunk kirándulni.

 

30 év körüliek és teljesen átlagos kondival rendelkezők vagyunk, férfiak és nők vegyesen. a két napra olyan programot szeretnék összeállítani, amit mindenki szívesen és örömmel csinál végig.

 

a szállásunk Magastátra településen lesz. internetes leírások és a kevéske saját tapasztalatom alapján a következő két túrát találtam ki. 

 

az egyik: villamossal Tátralomnic, felvonóval (vagy gyalog) Kőpataki-tó, majd "Tarajkán (Hrebienok) keresztül Ótátrafüredre (Starý Smokovec)" érkezünk, írják itt: http://www.utazzkutyaddal.hu/szallasok/szlovakia/ajanljuk-szlovakiat/ . ha jól értem, ez elvisz a vízesésekhez is, amit gondolom kár lenne kihagyni. 

 

másnapra pedig a Csorba-tó - Poprádi-tó túrát néztem ki, esetleg ha nagyon bírjuk erővel (szerintem nem fogjuk), felmegyünk a Menguszfalvi-Békás-tavakhoz. ezt tavaly megcsináltam, kínlódva, de majd meglátjuk, hogy milyen erőben leszünk.

 

az lenne a kérdésem, hogy tudnátok-e esetleg hasonló, szép kirándulást javasolni, hogy legyen választék. köszi!