hul Creative Commons License 2017.08.20 0 0 7416

Bocsánat mindenkitől, neked címeztem a válaszomat, csak figyelmetlen voltam kicsit.

De legalább kiegészítem. 

Szóval most sem értem, ha lemész Amalfiba, tudod mennyi km, pályadíj és nekünk-nekik is jókora távolság, eszel, alszol. Ha ott vagy a mesebeli helyszinen -költségvetés ide v oda- nem fogsz éhezni, szomjazni és szállásod is lesz. A 3 eur parkolás alig több, mint Pesten a belvárosban és az egész költségstruktúrát át kell értelmezni, ha kilépsz itthonról... különösen Olaszországban és még különösebben a csoda turisztikai helyeken. :-)

Szóval a legjobb szándékkal és tisztelettel mondnom, menjetek és autózzatok be mindent, amit csak lehet időben, mert nagyszerű és egészen különleges, ráadásul azért oda nem minden hétvégén jutunk el...

Caprin, a hegyen felszolgált bármit, ami silány, simán vissza kell küldeni.... én nem tapasztaltam, sőt, meglepően városi árakon, minden jó volt, amit kihoztak. Ill amit mi önkiszolgáltunk. Nem kell szívbajosnak lenni, ha átverés show van, ők sem haragszanak, legfeljebb nem sikerült -gondolják, és hoznak mást. De általában nem jellemző, bizton mondom, legutóbb is 3000 km+ mentünk és innen is van tapasztalatom. Meg hát imádtam! 

Előzmény: Gabriella Táborosi-Gál (7412)