cassano71 Creative Commons License 2017.08.19 0 1 202469

Szerintem aki kicsit is reálisan látja a dolgokat az biztos, hogy nem dől hátra. Igen, helyén kell kezelni ezt sikert, meg a Fradi elleni ikszet is. Gyenge volt a Fradi meg a Vasas ellenünk? Igen, nagyon. Ritka fogalmatlanul, motiválatlanul játszott mindkettő, de ne vegyük el a csapatunktól azt az érdemet, hogy ez részben miattunk történt.

Nagyon kellett ez a győzelem és lehet örülni pár dolgoknak, annak hogy négyet lőttünk, annak hogy Varga Kevin így nyitott a Nagylokiban ahogy, nagy lökést adhat neki a jövőre nézve stb. 

A problémák természetesen megmaradnak, de szerintem a szakvezetés pontosan látja ezeket a problémákat, HB pl. ritka reálisan nyilatkozik rendszeresen meccsek után és a bajnokság előtt is elmondta, hogy nagyon nehéz lesz.

BL, El szereplés? Jelenleg nagyon nagyon messze vagyunk tőle, persze ki lehet tűzni célnak a bennmaradás helyett, csak irreális. Majd ha igazolunk 2 azonnal a csapatba állítható gólerős támadót, balhátvédet, középső védőt + Novota vissza tud állni a kapuba akkor talán, jelen kerettel biztosan nem.

Az első 6 is bravúr lenne ezzel a kerettel azt gondolom, én továbbra is a biztos bennmaradást mondanám célnak. Ha mégis top6 lesz belőle persze mindenki nagyon fog örülni, de azért jelenleg pl. 1 db Könyvessel kell valahogy megoldani elől, ő úgymond a legjobb csatárunk vagy inkább egyetlen használható csatárunk, szóval tényleg nem könnyű.

Előzmény: ctvi (202460)