pirinyócsipa Creative Commons License 2017.08.19 0 2 13005

hanem van egy nagyon jó kreditrendszer, amit ha megkötünk ők megveszik "x" Ft-ért az üdülési jogot, és ezt az összeget majd lelehet vásárolni, illetve biztosításba is lehet fektetni (CIG Pannónia biztosító), amiből majd egyszer pénz lesz.

 

Én vagyok az egyszerű, mint a kapanyél, tudom, de most vagy megveszek valamit egy számomra szimpatikus áron és fizetem az átadásnál, vagy azt mondom, hogy el tudom adni, és majd ha eladtam, akkor a vételi árból jár nekem ennyi és ennyi százalék. 

 

Nos, szerintem semmi egyebet nem kell figyelembe vennie az összes, az üdülési jogától megszabadulni akaró egyénnek, hogy ez a kettő korrekt út van, ami azt mutatja, hogy valóban a cél az, hogy az én üdülési jogomat meg akarják venni illetve el akarják adni jutalékos rendszerben.

 

- ennyit adok, mint vevő, itt a pénz, írjuk alá az adás-vétel. Semmi egyéb humbug duma és költség meg fizetés semmi kitalált okos "árú-kapcsolásért". Eladod és kapod a pénzt.

- eladom, mint üzletkötő, és majd az eladási árból ennyi százalék akkor, ha a vevőnek ott a nevén a jog és az eladónak a pénz a számláján. És semmi előre fizetés meg ilyen-olyan költség. Nincs semmi más költség. Mindent fedez a jutalék. 

 

Ez lebegjen mindenki szeme előtt.

Ne engedjetek a dumának, a mézes-mázad pénzlenyúló inkorrekt csaló gazembereknek.

1+1=2 a fenti két helyzet alapján.

A többi és minden más kamu.

Előzmény: pszaby90 (13004)