Léna007 Creative Commons License 2017.08.16 0 4 7147

Szerintem ez az időjárással kapcsolatos hozzászólás nagyon szélsőséges beállítottságú. Nekünk januárt, májust és novembert mondták a legjobbnak. Májust választottuk és nem volt semmi gond, szuper idő volt, pér esőt leszámítva, ami nem tett tönkre nekünk semmit sem. Akik novemberben voltak, azok is jót szoktak mondani.

 

Aki meg ilyen fakultatív programokra megy, vessen magára, tök hülyeség. Egyik szigetről a másikra kirándulni? Sokkal jobban megéri, mind a három szigeten lenni valamennyi időt és minden programot totálisan saját szervezésben lebonyolítani, kivéve hajókirándulás.

 

Mi költöpénzt összesen 400 Eurót adtunk ki kettőnkre 16 nap alatt az egész nyaralás során (beleszámítva a 80 Eurót Robert Agnes túrájára is!), ezen kívül 240 Eurót egy hajókirándulásra. A költöpénzben benne voltak az igen drága taxik és az összes kajálás, főlleg önelátással illetve take away-ekből. Minden kiadást egy előre kinyomtatott táblátazba írok fel minden utazás alatt, mert évek óta az összes utazásunkról táblázatban statisztikát vezetek kíváncsiságból, meg, hogy később vissza tudjam keresni, mi mennyibe került. Magam is igen meglepődtem, hogy csak ennyi pénzt adtunk ki. Az egész utazást valami hihetetlenül jó árból hoztuk ki. Nem muszáj drágán lenni a szigeteken! ;-)

Előzmény: Róbert333 (7144)