The_Rible Creative Commons License 2017.08.13 0 0 141060

A Prigradica nicket csak ideiglenesen használtam kb. 1,5 évig, ezért érdemes megnézned az ezzel a nickel írt hozzászólásaimat is.

 

Most csak röviden:

 

Az első Prigradica közepén van, de ahogy látod, nem közvetlenül a parton. Előtte az út nem forgalmas, ezzel nincs gond. Viszont a parton minding viszonylag sokan vannak (persze itt sohasem túl zsúfolt, de Korculai mértékkel nézve több itt az ember). Nem tudom, hogy vajon szoba is jár a medencéhez? Viszont itt minden közel van.

 

Naplovacot én szeretem, ez egy eldugottabb öböl, kb. fél óra séta Prigradica központja. Mellette hatalmas, gyönyörű villák épülnek, ez lesz az egyik legmenőbb hely nemsokára. Nyáron nem lehet építkezni, úgyhogy nincs vele gond. Itt van a ház, amit kinéztél. Itt néhány emberen kívül biztos nem lesz senki a parton, ugyanakkor nem vagy túl messze mindentől.

 

Dancát felejtsd el, hacsak nem akarsz Ronbinsonosat játszani. Az sziget egyik legeldugottabb része.

 

Brnát személy szerint nem kedvelem. Ez egy zárt öböl, olyan, mint egy kikötő. A nyíltabb részei többé kevésbé OK, de elég vegyesek a házak. Van ott egy nagy hotel oszt ennyi.

 

Gradina egy semmi (közvetlenül Vela Luka környékén nem nagyon van jó hely). Az is leginkább csak egy horgonyzóhely.

 

A déli oldalon Nova jó lehet, de elég messze van mindentől. Hasonló helyek ott a Tri Porte, Tri Luke, vagy a Karbuni parszakasz. Sokan imádják ezeket.

 

Van akinek Zavalatica is bejön, nekem az is olyan egy kicsit, mint Brna. De legalább Zavalaticán vagy egy jó öböl (igaz hideg a vize), a Zitna.

 

Prizba, vagy azon belül Priscapac biztos jó választás, főleg, ha a víz felől találsz apartmant. Ha ott találsz jó áron, nem fogod megbánni.

 

 

 

Előzmény: zsazsi30 (141053)