Törölt nick Creative Commons License 2017.08.11 -6 1 7889

Teljesen igazad van, a negatív reklám még jobban hat, ezért sem szeretnék több vizet hajtani a malmára, nem is reagálok a nekem szánt böffentésére, amiből legalább úgy árad a rosszindulat, mint régóta ahogy tőle megszokott.(Hacsak nem olyan hozzászólása van amivel mindenki egyet ért és benyal neki....)

 

Érdekesség kedvéért elmesélem, hogy másik topikban évek óta publikáló, kedvelt, hasznos, segítő hozzászólásaival és tudásával folyamatosan, napi szinten aktív usert azért kivágták, mint @art a palánkon, mert magán túrákat szervezett gombászáshoz, és ezek időpontját feltette a topikban. Valakinek szemet szúrt, ennyi. Törölték a fenébe.

 

 

Az internetes oldalak belinkelése (szóljon is bármiről) vagy a saját mikróblog folyamatos belinkelése , reklámozása nem ugyan az. De felőlem tegye, én meg most tettem rá megjegyzést, na bumm. Csak azért , mert sosem segít már (erről jó ideje leszokott, max. kritizál, de ez szíve joga) senkinek, csak átirányít a már emlegetett blogjára, hogy ott a megoldás, kattintgassunk csak. Az neki biztos nem rossz...

 

 

Na erről a részemről ennyit, nem ér az egész meg ennyit, de ez így nem fair.

 

 

Előzmény: Jahno (7888)