geodo1 Creative Commons License 2017.08.11 -1 5 7887

Én nem látom a te kommentjeid, van annyi nem megelőzhető rosszindulat az ember körül amúgy is, legalább ami könnyen megelőzhető, azt hagyjuk ki (neked is javaslom, ha ennyire irritállak, ikszelj ki és máris szép, új lesz a világ). Raulista kommentjeiből azonban kiderült, mi lehet a nyígod, így megolvastalak. Nos:


- már sok ideje csak abba a topikba linkelem a posztjaim, amiről szólnak, pl. a repülős topikokba sem. Ha ezt tenném, volna logika abban, amit írsz, így kell hozzá a te negatívságod jól, hogy így látszódjon.


- a megírás után ki szoktam tenni, utána csak akkor, ha kérik. Hogy van-e Algarve-ról vélemény, stb. Csak úgy, hogy na, rakjuk már ki, hogy többen jöjjenek, nem.


- már csak azért sem, mert nem érdekel perpill, mennyien olvassák. Nincsenek reklámok, nem termel semmit, nem ezért kezdtem el évekkel ezelőtt. Annál, amennyit én gondoltam, így is sokkal többen, számomra sokkolóan többen olvassák, ami tök jó érzés, de ez nekem elég. 


- az ugyan megmosolyogtató, hogy ugyan szerinted is hasznos, de azért úúgy felnyomnád. Nádégető, kérlek, lépd meg ezt. Egyrészt, kielégülnél, ami fontos. Másrészt kiderülne, hogy szabad-e ilyet vagy sem, és akkor vagy be kéne fognod, vagy nekem (meg a sok-sok, hasonlóan a posztjait ki- kitevőhöz, akikhez nem szoktál ilyen kedves kommentet mellékelni, pedig a legtöbb ön vannak reklámok is, így érdek is a linkelgetés mögött) abbahagyjuk ezt a visszatetsző dolgot. Mondom, engem kár ezzel nem fog érni, de te pillanatokra boldog lehetnél, ennyit ez feltétlenül megérne. Ha meg esetleg mégse lenne igazad, hát legalább megpróbáltad.

 

Részemről ennyi ez, vitába nem fogok belemenni veled. Peace. 

Előzmény: Törölt nick (7886)