Téli nap Creative Commons License 2017.08.08 0 0 241

 Hát hírtelejében nagyot tévedtem !

  kockázatos árat mondani ennyire  ennyi adatokkal, de talán segíthetek.

 Így elsőnek meg kell tervezni ezt az átalakítást.

 Felfogadhatsz tervezőt, de akár te is megtervezheted magadnak. Nem kell megíjedni csak egy alaprajz kell elsőnek.

 Tehát a munkák :

 Bontás ,ami tartalmazza pl. a régi konyha  szerelvényeinek eltávolítását a csonkok ledugozását, a csempe leverését stb.

 ma a mit elkell bontani, a bontásra egy   saccolt időt be állítani egy konténert biztosítani annak lerakási  és elszállítási költségeit is megsaccolni. legyen ez 150 eft   (1. ).

 ha szerencséd van a laminált mehet a mostani hidegpadlóra legyen a mostani konyha 10 nm arra a laminált lerakással 100 eft - ból megúszható   (2. )talán még az ajtó aljból 10 mm levágás is belefér.

 Tehát a csempe leverve lerakva a laminált  /amit úgyan csak a mostani után kellett volna készíteni /, de ha megvan letakarod  tekercses hullámpapírral ,  3 et -ból megúszod. (3. ) 

 tehát a levert csempe helyét  kijavítatod vékony vagy vastag vakolattal   30 eft (4), ha szerencséd van a villanyhoz it nem kell hozzányúlni.

 még ez előtt a nyomócsövet étvezetteted az új konyhába  ugyan úgy a lefolyót is.  ami a falon van. ha szerencséd van közel  a leendő konyhához nem kell sokat vezethetni--  az átvezetés helyét levakolod kész a volt konyha szobának festés előtti állapotban. erre úgy 10 eft (5. )

 gipszkartonozás   jukkal méterenként 60 eft legyen ez  8 fm így ez   480 eft (6. )

 az új konyha víz és lefolyó szerelés  50 eft (7. )  konyha bútor nélkül. mi lesz  a padozattl l maradhat a modern konyhák elmennek így is de lehet rá tenni valami szellóző müa szönyeget  , legyen  15 eft (8. ) Villany , aljazatok  a megfelelő helyre vezetve 30 eft (9. )

 7db ablak cseréje beépítéssel   150 eft /db azaz 1050 eft ( 10. ) ha szerencsétek van nem teszik tökre a padozatot az maradhat.  Az új konyhánál minimális csempézés  40 eft (11. ) Kész a terület festésre az min. 200 eft (12. )

 kell még az új falak mellé falszegély az legy 30 fm költsége   min 15 eft (13. )

 Kerekítve 2 milla 200 eft.... nagyságrendileg. találj még egy 14 .tételt hogy ne legyen szerencsétlen tételszámú a felújításod !

 Konyha bútor,  szerelvények, mosógató nincs benne, sőt a fővállakozói díj sem.

Sok sikert !!

Előzmény: zsuzs2929 (238)