GondolkodóX Creative Commons License 2017.08.06 0 0 8204

Tisztelt Fórumozók!

 

nyakfogom  Kicspil Nátron néven a napokban figyelmeztette Lipcsik Mártont, hogy "Kicspil Nátron hozzászólásai nem szólítják meg Önt, és nem is jelentenek Önnek meghívót hozzászólás írására." (Magyarán akinek nem osztottak lapot, annak hallgass a nerve!)

 

Legutóbb azt rótta fel nekem X Y és Z betümonogram mögé bújva, hogy ha gondom van Demeterrel, azt intézzem el vele személyesen, mert észre kellett volna vennem, hogy a számonkérő felvetéseim rendre megválaszolatlanul maradnak, süket fülekre találnak. A felvetések tárgya pedig teljesen idegen a fórum céljaitól....

 

Nos én értek a szóból...

 

Bár azt hittem és hiszem, hogy a Demeter Úrhoz címzett kérdéseim a károsultak érdekében megalapozottak lennének, de ha Demeter Úr a fogadatlan szóvívőjén keresztül azt üzeni, hogy ne háborgassam Őt holmi beszámolási kötelezettséggel, úgy az érdeklődésemmel felhagyok. 

 

Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy nyakfogom mikor terjeszti ki magára is a Lipcsikre és rám vonatkozó intelmeit?

 

Az én Demeter Úrhoz címzett kérdéseim ugyanis nem X Y és Z-nek lettek címezve, ennélfogva nem is jelentettek meghívót egy nem érintett hozzászólására.

 

Ezen kívül Lipcsik hónapok óta nem reagál nyakfogom gyanúsítgatásaira, azok nem csak hogy idegenek a fórum céljaitól (a gyanúsítgatásoktól ugyanis a károsultak ügye semmivel nem jut előbbre!), de a jelek szerint süket fülekre találnak.  

 

A továbbiakban nyakfogom akár Kicspil Nátron, akár X Y és Z álnevek alatt bohóckodjon egyedül, és folytasson párbeszédet saját magával a fórumon, vagy vegye fel a kapcsolatot közvetlenül Lipcsikkel.

 

Én végleg kiszállok, bár Demeter Úr válaszait a tisztesség okán továbbra is károsulti - a személyes adatkezelés miatt- közérdekűnek tartom.