Törölt nick Creative Commons License 2017.08.06 0 0 34013

https://szkitahun.wordpress.com/2011/05/23/badiny-jos-ferenc-jezus-kiraly-a-partus-herceg-1/

 

 

Azt hiszem ^ innen van amiket mostanaban idezel.

 

Alul talaltam meg ajanlott olvasmanyt, > Michael Baigent - Richard Leigh

Dehat itt mindenki valami összeeseküves elmeletet gyart, meg tudomanytalan müveket ir, de Tölem tenyleg  arra forditod az idödet amire  szeretned.

PS.: nem tudom hogy tudod-e, hogy akitöl nagy valoszinüseggel ideztel, az majd minden könyvet elegetne, tisztara mint a közepkorban, marmint nem magat a könyvet egetne el, hanem azokat az ideologiakat, elmeleteket, melyek a "magayarsagnak" artanak.

Es az ajanlott ideologus-minta  magyaroknak a Mao. Ja, az a "Mao" a minta.

No, mit mondjak....

Akkor mar nem is olyan artatlan az ideaknak az  ...hm... tüzbe rakasa, meg talan az ideakat magukba foglalo könyvek maglyara küldese sem.

Komolyan kerdezem, es nagyon örülnek neki, ha megmagyaraznad nekem, hogy miert ezek az irodalmak erdekelnek.

Akitöl ideztel mar meghalt, tehat nem a sajat müveidet propagalod itt, eppen ezert tedd mar legyszives meg, hogy egy kicsit bövebben kifejted hogy mi ez a vonal amit te szemmel lathatolag követsz.

Tölem -en melyen tisztelem a velemeny-szolas szabadsagot (de a törvenyeket ugye respektalni kell, de ha ez meg van akkor)  hatartalan az a velemeny halmaz, es agasbogassag amit itt mind-mind elö adhatsz.

Figyelni fogok, es az allaspontomat is megirom, de nekem egy kis bövebb tajekoztatasra lenne szüksegem, hogy tudjam hogy Nalad mi az altalanos vezerfonal.

Ha nincs szemelyeskedes, akkor en meg a teljesen mas allasponton levökkel is legtöbbször korrektul kijövök, ezt Glavi, Kod vagy Nemezis is megerösiteni tudja, holott nem mindig vagyunk azonos allasponton.

Na, szia, majd holnap benezek, ma mar kesö van.

https://de.wikipedia.org/wiki/Michael_Baigent

pseudohistorischen und verschwörungstheoretischen Inhalts

https://hu.wikipedia.org/wiki/Badiny_J%C3%B3s_Ferenc

és a „Magyar Kultúrforradalom Mozgalmat”. Ez utóbbi céljait a mozgalom programjában ismerteti: „el kell pusztítani Magyarországon minden olyan elméletet, amelyik a magyarság kárát szolgálja. Elsősorban azokat kell tűzre vetni, amelyek hamisak. Ilyen a finnugor rokonság-elmélet is. […] Követnünk kell […] a Magyar Mao Tce Tungnak

Előzmény: almalángos (33987)