ani101 Creative Commons License 2017.07.27 0 3 56486

Sziasztok!

Ma jöttünk haza, a Crystal Nirvanaban voltunk, standard szobában foglaltunk és mivel megígértem, írom a beszámolót:

Múlt csütörtökön mentünk, akkor 38 fok volt, a következő napokban a medence melletti hőmérő volt, hogy 47 fokot mutatott :-). Csak a vízben lehetett kibírni.

A szoba elfoglalása percek alatt lezajlott, karszalagot itt nem adnak, elvileg törölköző kártyának kellett volna lennie, de azt sem kaptunk. A főmedencénél van a törölköző csere, ott a fiú kérdezte is a kártyát, mondtam, hogy nem kaptunk, erre megvonta a vállát és elvihettük a töriket... A szálloda egy csodaszép kertben van, hatalmas területen, olyan érzésem volt, mintha a trópusokon lennénk, hatalmas fenyők, pálmák, banánfák, virágok, szóval gyönyörű. Az épületek sem magasak, nagyon kellemes 1, vagy 2 emeletes modern épületekkel, vagy földszinti bungalókkal van beépítve a terület, így nem zavarja a kert szépségét ( egyébként úgy tudom, hogy ez a környék természetvédelmi terület és nem is engedélyeznek magas csili-vili szállodákat )

 

Az ételek változatosak és finomak, minden nap volt valami tengeri herkenytyű, rák, kagyló, stb. Mi egyszer sem ebédeltünk az étteremben, mert egyrészt nem voltunk éhesek, másrészt ebben a melegben nem volt kedvünk átöltözni. Ebédelni tökéletesen megfelelt az aquapark melletti snack bár is. Délelőtt 11-től este 6-ig jégkrém, gyümölcs és minden medencénél bárpult.

 

A tengerpart és a medencék tiszták, mindig volt hely a parton az ágyakon. A főmedence körül az animátorok mindig szórakoztatták a népet ( nekünk mondjuk nem hiányzott..., na persze, majd step aerobic 45 fokban, azt biztos nem :-) ) A tengerpart fel van töltve homokkal, nem köves egészen kb. 1,5 méter mélységig.

A személyzet többségében kedves, segítőkész.

 

Ami viszont furcsa volt, hogy a nem VIP-es vendégek csak a főmedencét használhatták, ami sós vízzel van feltöltve, és a gyerekmedencét, ha kisgyerekkel voltak. Ezen kívül volt még 6 medence édesvízzel, amik mellett ki volt írva, hogy VIP Aera, csak Vip vendégek részére. Ez nem volt egyértelmű, hogy ki számít VIP vendégnek, úgy gondoltuk, hogy mi biztos nem, mert csak standard szobánk van. Ugyanakkor a szoba kártyára VIP card 2 volt írva. Egyébként egész nap a tengerben voltunk, vagy csúszdáztunk, de estefelé jó volt kicsit úszkálni ezekben a medencékben is, soha senki nem kérdezte, hogy jogosultak vagyunk-e rá, vagy nem, mivel karszalag sincs, ezért nem lehet tudni... Egyébként olyankor már csak max. 4-8 ember volt benne, senkit nem zavartunk, napágyat meg ekkor már egyébként sem használtunk. Csak ettől kicsit fura volt a helyzet, kissé alárendeltnek éreztem magam...

 

És hát a szokásos vendég összetétel, persze a többség orosz, néha hallottunk német szót is, de csak elvétve. Magyar egy sem volt rajtunk kívül. Szörnyen viselkednek, főleg az étteremben. Még olyat is láttunk, hogy a táskába pakolták az édességet, kesudiót, csokit. Nagyon gáz. De persze erre nem kell odafigyelni, őket minősíti.

 

Összességében a szálloda szuper, csak ajánlani tudom.- Különösen kisgyerekesnek, mert a kids klubban egész napos felügyelet van, az egész terület körbe kerítve medencéstől, játszóterestől a gyerek tuti biztonságban, nem tud meglógni-elveszni, mert az ajtó nem nyílik, csak az animátor lányok nyithatják ki. Még meg is ebédeltetik őket :-).

 

A csúszdák is szuperek, nekünk egy gondunk volt, hogy csak 10 év felett megengedett, de a recepción aláírtunk egy szülői felelősségvállalást, a gyerek kapott egy kék karszalagot és akkor már mehetett. De még így is volt 2 csúszda, amit nem használhatott, mert tényleg felnőttnek való, de oda nem is vágyott...

 

H aesetleg van még kérdés, szívesen válaszolok!