almalángos Creative Commons License 2017.07.26 0 0 33780

A szokott kettős játék, -

Horthy szeretett volna kiugrani a németek mellől, és akkor élet-halál szövetségben kellett volna együttműködni a zsidóságnak velünk, no ezt a zsidó világtanács nem támogatta, azaz eljárt Londonban, hogy az angolok ne támogassák Horthy tervét, -

Itthon végletekig feszítették a húrt, mert Horthy szemet hunyt a zsidó menekítő szervezetek működéséről, és a németek ezt folyamatosan nehezményezték, végül megszállták az országot.

Horthy hogyan bízhatott volna a zsidókban, amikor semmiféle biztatást nem kapott sehonnan. Ergo, csapda helyzetbe került a zsidók kettős játéka miatt.

Micsoda idióta aljasság Horthyból bűnbakot csinálni, aki elvesztette a fiát, és az asszimilációt elfogadó zsidók védelme miatt távollétében megszállták az országot.

Felvehette volna a németekkel a harcot, az utolsó golyóig? Ez az elvárás?

Miközben a cionista szervezetek végig tárgyaltak a németekkel? És a stratégiailag tehetős zsidókat kimenekítették Kasztner vonatán. Mit mondtak erről Horthy zsidó barátai? És mit mondtak a zsidó tanácsok? Nem beszélhettek, mert a terv embertelensége nyilvánvaló volt az értéktelen kiszolgáltatott zsidók számára.

A szövetségesek miért nem bombázták a vasútvonalakat, hogy megakadályozzák a deportálásokat?

Miért nem alakultak partizán alakulatok, mint Franciaországban, vagy  Szerbiában?

És végül, miért nem támadták Ausztriát, Csehországot, Romániát, mert együtt működött kormányzatuk a német megszállás alatt?

Kilóg a lóláb, - mert a magyar deportálásokért a magyarokat kell vádolni, hogy eltereljék a figyelmet a valódi felelősökről.

És ki kell mondani Orbán vállalja a maga részét az Izraeli politikai hamis mítosz fenntartásában. Kérdés, miért teszi?

Miért alázza magát, és népünket semmiért?

Miért probléma a Zsidó Világ Tanács részére a zsidó asszimiláció Magyarországon? Miért nem delegáltak tőlünk a csúcsszervükhöz zsidó képviselőt?

Előzmény: nemezis 2 (33775)