Akezdobicajos Creative Commons License 2017.07.25 0 0 2256

Sziasztok

Samsungnak  az S szériás  mobiljait messze kerüljétek el.

Van egy note 3 még megjelenéskor vettem  eset kelt,érte hideg eső,hő,meleg minden nem volt rajta sem tok sem üvegfolia. Semmi baja nem volt soha még a kijelző sem karcolódott meg,  1x véletlen úgy eset a patka éle és a telefon éle találkozott beszakadt az üveg de minden érintésre továbbra is reagált. Akkor vettem egy s7 edge telefont nem tudtam telefont nélkülözni (mellette megcsináltattam a telefont szóval a mai napig megvan és semmi baja ,most úgy néz ki mintha új lenne  kapott szilikon tokot és üvegfóliát is)
Na az s7 edge  telefon már az üvegfóliával gondok voltak  20ezrem ment rá sehol nem maradt rajta rendesen mindenhol lejött 2 hét után  360 as szilikon tokba hordtam.  6-7 hónap után jobb szélétől beljebb kb fél vagy 1 cmre  egész hosszan egy pixel csík  hol megjelent hol eltűnt. 
Irány a szerviz  2 hét után visszakapom ,hogy minden oké vele. Ahogy bekapcsoltam és elfordultam a pultól megjelent a pixelcsík mutatom az asszisztensnek ,hogy most adták vissza...  Látta ő is de ahogy oda adtam a kezébe megint eltűnt  na ezután 1 hónap 2 hétig volt a telefon ismét szervizben mire kicserélték a kijelzőt.  Oké másnap reggel ébresztő óra  szól mondom mi ez a zörgés  hát gyerekek úgy zörgött a telefon mintha valami csavar kilazult volna. Oké van garancia ,de most megint szívjak vele? Na mind1  eladtam egy telefon shopba  buktam rajta nem érdekelt.

Vásároltam s8+ na mien franko teló stb...  kb 2 hete van meg nem eset le se semmit  szilikon tok +üvegfolia
a kamera vagy kontak hibás vagy egy kicsi por van a kütyüben  közelre tűéles kép  távolra olyan homályos hogy használhatatlan. Egy kicsi kocogtatás  és a távoli képe is tűéles lesz. Most nem viszem ezt is szervízbe mert nem akarom megbontatni a gyári  egységet..

Na de  2 egymás követő szériában is rossz tapasztalatom volt az S szériának nevezet kütyüről.
Majd beadom egy telefonosnak azt veszek valami más kategoriát mert  ez kész vicc.

A note  típushoz sem ragaszkodok mert a note 4 és note 5 telefon sem volt sokkal jobb mint a 3.   több ilyen telefon meg nem is készült  hiába mondja a samsung,hogy  note 7   ez igazából az s7 edge plus lett volna. Csak nem adták ki  hanem raktak bele ceruzát és az uj androidot és  átkeresztelték névlegesen másra.  Aki a neten utána néz  szinte teljesen ugyan az hardweresen és kinézetre is a 2 telefon. nyilván idén is érkező "note 8" valami nagyon hasonló lesz mint az S széria.

 

Hiába voltam márkahű  az elmúlt 2 telefonvásárlás mélyen csalódást  keltett bennem
És itt jegyzem meg a note  3 mai napig ketyeg kutya baja és az amit már megélt azt sem egy apple sem egy új tipusú note vagy S szériás mobil nem élné túl.

Szóval marad egy más gyártó .