AudiJo Creative Commons License 2017.07.25 0 0 28135

Az egyértelmű, hogy miért tűnnek el a tunerek - a lassan eltűnő analóg rádiózásra az a csoda, hogy egyáltalán van még aki ilyen tunert (és antennát) fejleszt. A digitális műsorszórás meg olyan sokrétű lett, hogy ezek nem tunert igényelnek, hanem egy digitális stream-et fogadó készüléket és egy DAC-ot. Ezekből viszont van elég sok fajta és ezek fejlesztése eléggé "pörög"!

Kábelek (és a hozzájuk tartozó ideológiák) akadnak szép számmal, tehát ez sztem szintén "pörög"!
Az ekvalizer sztem mindig is csak egy pótszer volt (mint a guminő), úgyhogy én egyáltalán nem bánom, hogy ez eltűnt! Ha valaki annyira hangolgatni akarja a  rendszerét, ott vannak a különböző kábelezések - avval legalább annyira elhangolhatja, mint egy ekvalizerrel!:)))

A boltok pedig nem eltűntek, hanem felköltöztek a netre! Komoly cuccokhoz lehet találni néhány bemutató termet, hogy mégse zsákba macskát vegyél a neten, de alapvetően oda költözött minden - akár használt, akár új, akár hanghordozó, akár készülék! Ez persze lehet jó, lehet rossz! Én is szívesen benéztem az ilyen üzletekbe, sokszor vásárlási szándék nélkül is! Hát most a neten nézelődök! 

AJ

Előzmény: venuto (28134)