w.ullrichfun Creative Commons License 2017.07.24 0 1 108078

"a Sunweb nem is csapat dolognak "

 

Jóvanna! - Ahogy Te tudod védeni a "kisbiciklistákat" hát ahhoz 3 seregnyi indián amazon is smafu :) -

Ott van az idézőjel, mert szigorúan arra értettem, ahogyan a Sky működött Froome sárgájáért!

Ahhoz képest ugye a riválisok meglehetősen "csapat nélkül" nyomták a hegyen, 1-2 Movi, Astana v AG2R (valljuk be: harmatgyenge) megmozdulást nem számítva nagyon-nagyon domináltak az égiek, nem véletlen sztem, h a kenyai szinte "takarékon" is simán nyert -- előfordulhat, h szándékosan nem ment többet, mert a Vueltát is akarja, majd ott meglátjuk, ha behúzza, érthető és elfogadható, h itt nem hajtotta szét magát(szvsz felesleges) további támadásokkal -- ... itt jegyezve meg, h néhány támadással Barguil megkínálhatta volna, benne láttam olyan lendületet és kitartást a hegyeken, amit a többiekben nem igazán (?)

 Azért Matthews féle trikóhoz tegyük hozzá, h Kittel és Sagan "távolléte" adta nagy lehetőséget használta ki az auszi, nem csökkenteni akarom az érdemeit, mert támadta a németet a zöldért, de sztem ha az nem adja fel az Alpokban, akkor nem Matthews van zöldben Párizsban .... az viszont külön jó pont, h mikor szökött a köztes sprint pontokért, elvitte Barguil riválisa elől a hegyit is, ha már arra járt! :) 

 Szóval a nem is csapat azért erős vád, viszont azon véleményemet, mi szerint Barguilt nem tudták volna érdemben segíteni a hegyeken a Sky erőfölényével szemben, továbbra is fenntartom! :)

 ... főképp azért, mer' közbe meglestem, kik segítettek leginkább Tomnak májusban: Geschke és Ten Dam , akkor is, most is 2 óra körüli hátrányban a 60. hely környékén, mint legjobb naphálósok.

Előzmény: vanda62 (108018)