bandogo47 Creative Commons License 2017.07.24 0 1 5430

Szia! Hát ezekre a kérdésekre kimerítő választ nehéz adni, de próbálok valamit segíteni:

-Látnivalók: ha templomokra, múzeumokra gondolsz, akkor semmi. Egy látnivaló van, a másfél kilóméteres pálmafákkal szegélyezett part hotelek nélkül és a hullámzó tenger. Ennél több itt azt hiszem nem kell, ez viszont mindent visz.

-Éjszakai élet: ha korzózó túristák tömegére és diszkófényekre vágysz, ahhoz északra kell menned. Itt jazz, blues és reggea szól diszkréten a hangfalakból. Este a parton végig az éttermek elé kipakolják az asztalokat, mindegyiken gyertyát gyújtanak, ehetsz, ihatsz, beszélgethetsz, miközben karnyújtásnyira tőled hullámzik a tenger. Ha igazi Goa party-t akarsz, akkor pl. Arambolban megtalálod, itt nem. Palolemben nyugalom van.

-Árak: olcsó minden. Kettőnknek 500 Rs volt egy éjszaka tavaly decemberben egy kalyibában, teljesen rendben volt. A sör 100 Rs (0,66 liter, 7%-os), egy tál rizs 50 Rs, a dhal ugyanennyi, a halakért persze többet kell fizetni, de az sem veszélyes. A faluban a parttól 200 méterre vannak tök jó éttermek, ott is rendben vannak az árak. Egy mekis menü árából tisztességesen megvacsorázol, ennyiért akár tintahalat is kapsz.

-Tapasztalatok: csak pozitív, nagyon nehezen tudtunk eljönni 4 nap után...

Előzmény: juooiuh (5429)