avium Creative Commons License 2017.07.18 0 0 24919

Kereskedelemben kapható elektromos befőző készüléket  sörfőző automatává  átalakító programozható folyamatirányító vezérlés eladó.

Bármilyen sör-recept beprogramozható.

Az automatikus vezérlőhöz egyszerűen csatlakoztatható a befőző gép (lásd a fotón) saját csatlakoztató dugvillájával. Bármilyen sörrecept  egyszerűen beprogramozható a mellékelt leírás szerint.


A szet tartalmazza a főzési szakaszokat irányító elektronikát (összesen 6 főzési és 6 pihentetési szakasz irányítható),5-6 szakasz alatt/után 1-1 db 230V 10A relével szűrés, hűtés, vagy edény ürítést ill feltöltés(vagy hidegkomlózás) vezérlése is tetszés szerint beprogramozható.  Bármely programhely/lépés aktiválható ill. inaktiválható(kihagyható)

Az éppen aktuálisan végzett főzési/pihentetési feladatot kiírja a képernyőre a beállított és elért hőfokkal és az aktuális faladatból hátralevő idővel együtt.Kijelzi a közben  eltelt összes időt is.

Párhuzamosan a már elvégzett feladatokat (max. 2x 6 ) plusz a keverés, a melegítés, pihentetés, relék működése stb. 17 LED jelző lámpa kigyulladása jelzi. Kétkörös fűtőzónával rendelkező berendezéseket is  képes vezérelni. (pl. főzésnél pl. 2000 + 800W, és pihentetésnél csak a 800 W-t kapcsolja.Összesen 5 kW-ig. Tehát akár 50-60 literes edényekhez is alkalmazható.

A megvételre felkínált vezérlő szet nem tartalmazza a képen látható,és a kiskereskedelmi forgalomban beszerezhető (20-50 ezer Ft) 27 literes elektromos befőzőedényt. De bármilyen más elektromos főzőlapra, indukciós lapra helyezett zománcozott, vagy rozsdamentes főzőedénnyel is tökéletesen használható.

A szet garanciális és a képen  látható keverő motort(10 l/perc keringető szivattyút) a vezérlést szolgáló hőérzékelő merülő szenzort, egy 12 V 2A hálózati tápegységet és a sörrecept-programozó digitális kijelzővel ellátott vezérlőegységet tartalmazza.Kívánságra méretre gyártott saválló vagy vörösréz csőszerelvény is megoldható, de élelmiszeripari szilikoncsővel házilag kiválóan helyettesíthető.

 

https://www.jofogas.hu/gyor_moson_sopron/Hazi_sorfozohoz_programozhato_vezerles_68479587.htm