Honey01 Creative Commons License 2017.07.17 0 0 8317

Szia, biztos utánaolvastál Sartinak, mielőtt kimentetek. Már ezelőtt 10 évvel se volt az az autentikus görög nyaralóhely, mint amit sztem elképzel a legtöbb ember (nemhogy manapság). De mi mégis itt szerettünk bele Görögországba és azóta már egy csomó helyet bejártunk, ahol viszont rátaláltunk a görög hangulatra.

Bizonyára olvastad, hogy sok a magyar vendég és hogy sok étteremben dolgoznak magyarok valamint azt is, hogy sok helyen van magyar étlap az éttermekben, ergo túristaparadicsom, ami a túristák, a vendégek kiszolgálására épül. A tengerpartja és a természeti környezete viszont fantasztikus.

Ha autentikus görög életérzésre vágysz, akkor olyan helyet kell keresni, ami nem szerepel az utazási irodák kínálatában.

Amúgy az általad leírt visszajárós sztori velünk is megesett, bár sztem nem pont Sartin. Meg olyan is, hogy már rég megettük a vacsorát, de a pincér eltűnt vagy ha előkerült, nem reagált a hívásunkra. Mi voltunk ugyanis az egyetlen vendégek és nem akarták, hogy elmenjünk és üresnek látszódjék a taverna. :) Ezen akkor is és azóta is jókat derülünk.

Ouranoupoliba mi is szeretnénk átmenni, ha majd megyünk Sartira.

Előzmény: Alvin1 (8305)