szervezkedő Creative Commons License 2017.07.16 0 1 33634

Tapasztalat 1:

Elvileg leszállsz  Szabadkán, bemégy egy bankkártyával a pénztárhoz, nagy valószínűséggel lesz aki beszél magyarül (szőke 50es nő, vigyel neki csokit, szereti :-D) mutatod a magyar jegyedet és kérsz mellé 3 euro egy helyjegyet vagy 6euro egy ágy (a 6 személyesben) KUSET-nek mondják. Nem tudom milyen vagonokat indítanak Szabadkáról 3-4-6 ágyasok közül, tapasztalatom szerint a szerb vasút legótvarabb kocsijait.

 

Tapasztalat 2:

Leszállsz a vonatról, de a pénztárban előtted fogy el a helyjegy, kuset nem is volt már. Ekkor végig ülsz a folyosón a saját csomagodon 15órán keresztül. Tapasztalat!!!! Csak én vettem meg az utolsó 2-őt és az utánunk érkezők megszívták. Nagyon duuurva volt. Szegény csajszi ott ült/kínlódott végig egész éjjel, majd másnap délelőtt is.

 

Tapasztalat 3: Szinte senki sincs a vonaton és még foglalnod sem kell.

 

Tapasztalat 5: Van foglalásod, de később szállsz fel a vonatra és már ül valaki a helyeden, fekszik az ágyadban és neki is ugyanoda szól a papírja.

 

Tapasztalat 4:

Valami online megoldás is létezik, valami papíralapú végkifejlettel, ami annyira nem használt, nem alkalmazott hogy pár éve volt olyan olvtárs, akinek addig intézték a dolgokat, hogy elment a vonat.

 

Tehát kalandos!

Szabadkáról egy retúr buszjegy a tengerpartra 50euro. 15ezer Ft. Sztinte ugyanakkor indul mint a vonat és reggelre megérkezel egy klímás autóbuszon utazva. Minden darab bőrönd, táska stb 1euro pogyászdíj fejében szállítható. Ha nem vagy vasutas én ezt ajánlom, vagy naponta 25x nézz rá a wizzair oldlára és lőjjjjj egy olcsóbb, a vonatjegy árához hasonló repjegyet.

Szerintem!

Előzmény: sdragon (33632)