dunaihajós Creative Commons License 2017.07.14 0 0 21819

Sziasztok!

Sajnos kénytelen vagyok továbbiakat hozzáfűzni a Luppa sziget gondnokának ügyéhez.

Először is "ideát a parton is" nagyon lakótársam jelezte felháborodását a tervezettel kapcsolatban. MIÉRT KELL ELRONTANI, SZÉTCSESZNI AMI JÓL MŰKÖDIK??? Ez egy magyar betegség? Irigységből fakad? Ezek szerint a Vidra SE gondnoka xarul végzi a dolgát, mert nem akarják eltávolítani (ami persze nem igaz).

Akik ezt kitalálták nincsenek tisztában mennyi feladata van a sziget gondnokának, nemcsak a fű lenyírása. Szolgálat 24 órán át.

Nem tisztem ezt kifejteni, remélem megteszi más a megfelelő fórumon. Gondolom ha a sziget egyesületének szüksége van gondnokra, erre a dolgát tisztességgel, szívvel-lélekkel végző emberre, ezt megteszi. Ezek után pedig a lehető legjobb megállapodást köti meg a Hivatallal, mindkét fél megelégedésére.

Még 2 említésre méltó megjegyzés:

Az természetes, hogy senki sem lehet mindenkinek szimpatikus, szívének kedves (ennyit a konkrét személyről). Remélem a másik csak pletyka, hogy Budakalász Hivatala másra akarja használni a gondoki lakást. Ha ez igaz lenne, ez a legfelháborítóbb elképzelés mióta követem az itt történő "dolgokat". Erre sok más megoldást lehetne találni, például másik, jóval megfelelőbb ingatlan vásárlását, de néhány napos-hetes üdülési célra is találni lehetne a szigeten más lehetőséget (nem írom le, találja ki az, aki ezt kitalálta).

Elnézést a hosszú szövegért, de ki kellett írnom magamból sokunk felháborodását.

Előzmény: dunaihajós (21814)