lola31 Creative Commons License 2017.07.14 -1 0 23735

Ne a forint vagy az órák oldaláról közelítsd meg, hanem az ehhez a létszámhoz tartozó kiadott adagok számától.

 

A cikk valahol 200 adagról beszél naponta. Ez a létszám kb. 600 adaghoz kell. De ha ráadásul csak egyféle ételt csinálnak, akkor a 600-hoz képest is nevetségesen sokan vannak. Ez a létszám símán elvisz egy napi 6-900 adagos munkahelyi étkezdét A-B menüvel. Akkor már egész más a bevétel, a számoltnak 3-4 szerese.

Azután a 800.000/hó bérleti díjú belvárosi helyeken ugyancsak akkor van1200ft-os rántott hús, ha naponta legalább ennyi adag kimegy, az meg ritka.

Viszont a munkahelyi éttermek bérleti díja ahol ez a mennyiség meg napi rutin lehet, messze nincs 800 ezer/hó. Tehát semmi sehol se stimmel.

Az egész cikkel egy célja lehetett Jókutinak:

-arra felhívni a figyelmet, hogy a vendéglátásban nem biztos hogymegvan az a haszon amit belegondolnak. Ez igaz, csak a cikk  ettől még manipulatív és hamis adatokkal számol.

Előzmény: Logofet (23732)