Sz.. Zoltán Creative Commons License 2017.07.13 0 0 8295

Dubaiban pár céges vacsorát leszámitva egyetlen egyszer nem voltam étteremben a 3 hónap alatt és az ottani Carrefourban magyar Tescos árakon vettünk mindig alapanyagot, tehát hiába puccos egy hely akkor se kötelező fogyasztani még akkor se ha rondán néznek rád és nem nyalják a valagad amiatt.

 

Van afféle drágább szegedi gulyás konzervünk meg mexikói chilisbab is, de viszek makaroni tésztát meg szószt, bár az asszony azt mondta elég gagyi volt az Ivraban a tüzhely amikor ott volt, remélem azért tudok melegiteni az Avrában, másnem erkélyen a napon. Engem nem érdekel a görögök kultúrája épp elég multikultit meg gyrosost meg kebapost látok itthon a Deákon, csak a tengerpartjuk és a hegyeik kellenek nekem. Bár azért viszek egy könyvet is az ókori görög mondákról ami nem a mai rothadó világot ábrázolja. Nemtom mennyi magyar van odakinn, de nem rajtam fognak meggazdagodni az biztos ahogy itthon teszik sokan. Mindenestre valami helyben gyártott görög italt azért megkóstolok. A busztól félek, mert rengeteg folyadék kéne kettőnknek a 22 órára és még hütőtáskát se lehet felvinni. Valszeg pokol lesz, mert a felső szinten utazunk, de valahogy kibirjuk, majd ha egyszer valóban fapadosok lesznek a repjegy árak akkor azzal megyünk nyaralni.

 

Az Avra-rol majd beszámolok részletesen és csakis az igazat, épp elegen hazudnak és kenegetnek ebben az országban.

Remélem olvassa ezt egy illetékes és legalább kitakaritják a szobánkat és valóban a második emeletre mehetünk. Van állandó és jó ügyvédem probléma esetére.

 

 

Előzmény: Katana750 (8294)