urgem Creative Commons License 2017.07.12 0 0 121651

Belegondoltam. Láttam is hogy mindenkinek ajánlja magát, hozd el, megcsinálom (legutóbb tegnap), biztos nincs rá ideje sokat dolgozik. Abba is belegondoltam, hogy ha nincs rá időm, akkor megmondom. És ha hozzá se kezdtem, akkor visszaadom az ügyfélnek ha kéri, nem eltűnők mint az aranyóra.

Nem ingyen kértem. Nem mondta-mondja, menyibe fog kerülni, mikorra lesz kész, javítható-e, semmi. Ha kommunikálna, válaszolna email-re telefonra stb. A fórumokba lelkesen írogat, de engem válaszra sem méltat. A saját pénzemért, erre nincs szükségem. Ha Te elvállalsz valamit, akkor nem annyi a reakciód, amikor 2,5 hónapja semmit nem mondtál, hogy hívjál pénteken, pénteken meg hívjál szerdán...Miután felvette, mert nem a saját számomról hívtam. Ez milyen?!

Az elején annyira lelkesen írta, pont van itt egy másik ugyan ilyen hibával, gondoltam akkor mi baj lehet...

Amúgy RT3

Én már csak el akarnám hozni, ami az enyém..

 

Nem panaszkodni akarok, csak szeretném, ha eltűnnének az ilyen „Háry Jánosok”. Volt már más fórumos kollégákkal dolgom, alkatrész ügyben. Mindig a kölcsönös bizalmon alapult, soha nem volt semmi gond 100e tételnél sem. Hát most beleszaladtam, remélem más nem fog.

Előzmény: balazs.robi aliasz Őrmi (121633)