EdviG97 Creative Commons License 2017.07.07 0 0 14123

Köszönöm szépen a válaszokat!

Megpróbálok beszerezni japán papírt, hátha azzal jobb eredményt érek el. Szerencsére nem kell az összes lapot megragasztani, csak azokat, amik annyira szét vannak válva, hogy fűzés után kiesnének a.

Visszatérve, mivel nekem is a régi rádiók az érdeklődési területem, sok érdekes anyag van benne a rádió kifejlődésével kapcsolatban,(pl.: az elektroncsövek fejlődése a telepfűtésűektől a váltakozó árammal táplálhatókig, a készülékek kinézete a pult formától a ládán át a hangszóróval egybeépített készülékekig...) valamint az akkori magyar rádiós viszonyokról. Vannak bennük mellékletek, melyeken 1:1 méretarányú huzalozási rajokat közölnek, hogy az építőkedvűeknek minél könnyebb legyen az adott készüléket összeállítani. 

Még egy kérdés. Vannak olyan évfolyamok, amik már be vannak kötve, de esnek szét, később ezeket is újra szeretném fűzni. Viszont ötleteket szeretnék, hogyan rögzítsem az egyes újságok elő és hátlapjait magához az újsághoz.  Például a képen az első oldalhoz van hozzáragasztva az alja valamint az utolsó oldalhoz a hátulja, de bennem felmerült, hogy úgy is lehetne rögzíteni, mint az előzéklapot.

(Válaszolni majd csak holnap tudok kérlek ne haragudjatok a hosszú várakoztatásért.)