emil16 Creative Commons License 2017.07.02 0 1 27442

Hát köszönöm az építő kritikát, a "segítőkészséget".

Azért erre nem igazán számítottam, hogy én leszek a "hülye" hogy bedőltem, a véleményetek szerint. Igen, talán nem voltam körül tekintő. De nem találtam negatív véleményt erről a cégről. De az biztos, hogy sok éve láttam az üzletüket Kecskeméten. Nem merült fel bennem, hogy ilyen az üzlet politikájuk.

A kibabrálást nem "illegálisan" gondoltam. De mindegy is, majd megtalálom magam a jó utat. 

Amúgy én is 29 évig dolgoztam szolgáltatásban. Volt egy kis cégünk. Amikor a bezárás mellett döntöttem, akkor nem hagytunk lerendezetlen munkát. Az elvállaltakat pedig tisztességgel megcsináltuk. Ezért engem még több év után is megszólítanak az utcán, hogy nem vállalok-e újra melót.

Ezért nincs helye a rendes vállalkozók között a hiénáknak!!!! Ezek az emberek ássák alá a bizalmat a kis cégekkel szemben. A nagyok felé terelve a megrendeléseket. Most én is nagy céggel fogok dolgoztatni. Aki sok pénzt fektetett ebbe bele és vélhetőleg nem fog pár 10-100 ezerért, "relatíve" kis pénzért, az ügyfeleivel szemétkedni.

Azt is elfogadom, ha egy vállalkozás nem megy, megszüntetik. De így???!!!! Aztán ugyan azzal a profillal újra indítanak két másikat. Ez mi, ha nem szemét munka???!! Így könnyű BNW-kel járni.

 

Azért a többi tájékozódó ember számára leírom a cégek nevét, hogy ne járjanak úgy mint én.

ABLAKPLAST amely átalakult: BRAVIA ABLAK-ra és BUDA ABLAK-ra a tisztességtelen cégek nevei.

Előzmény: asztalos sanya (27438)